antons sidhuvud

Lilla syster växer

24 april 2010 21:06:42 Postad av:  Martin

Oj, vad det går undan här.

Anton tycker fortfarande att lillasyster Alice är snäll och gullig, något högljudd ibland ... Dock har hon på allvar börjat ge sig på Antons leksaker och han vet inte riktigt hur han ska hantera det. Han vill så jättegärna leka med henne och visa henne sina saker och hennes leksaker också för den delen MEN det blir oftare och oftare som han vill leka på deras gemensamma sovrum med dörren stängd. För det är bara med dörren stängt som han får leka ifred med sina leksaker.

Både Alice och Anton har somnat efter en dag full av aktiviteter, själv har jag precis gjort mig en kopp the och kommer nog att somna om jag sätter mig i soffa, ska försöka låta bli, att sätta mig i soffan alltså.
Anna är på konferensresa i Berlin torsdag till söndag, Anton har redan deklarerat att han vill att mamma ska läsa bok imorgon kväll, när hon kommer hem.
Nu ska jag röja undan och förbereda för nya drabbningar imorgon, sen tror jag nog att jag är värd en liten jagare, innan jag kryper ner i sängen.

Sov gott,
/MQ

  allmänt
 
Kommentarer

Inlägg av: Åsa Tidpunkt: 2010-05-02 13:51:13
Fin bild! Vad stor Alice har blivit! Kram Åsa.

Skriv en kommentar
Namn:

E-postadress:

Kommentar:

OBS!  Skydd mot missbruk:

För skydda kommentering mot missbruk från spammotorer vill Anton att ni svarar på följande fråga och fyller i svaret i fältet nedan, innan ni trycker på knappen Skicka.

Vilken månad kommer efter augusti? :

Svar:

Anton

Anton Quist
Lund, 25 augusti 2005
Favoritleksaker: Bilar, traktorer och tåg.
Familj: Mamma Anna, Pappa Martin, Kossan och Raffraff.

Anton
Antons Blogg produceras, utvecklas och designas av Quist MediaDesign  •  tel: 0706117502  •  epost: info@qmd.se