antons sidhuvud

Stolt

19 april 2010 22:22:35 Postad av:  Martin
Hur stolt får man vara egentligen?

Egentligen vet jag inte varför jag väljer just denna rubrik och ingress, jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Är det kanske en stolthet som alla föräldrar känner när deras barn gör framsteg? Naturligtvis, men ändå inte ... Vi ser hur Anton kämpar med ork, styrka och motorik men ändå alltid (nåja, nästan alltid) är glad och positiv. Under vintermånaderna med högar av snö och halkigt väder har vi för första gången sett besvikelsen i hans ögon, när han inte klarat samma saker som jämnåriga MEN han ger inte upp. Att Anton, som Anna beskriver, åker själv i liften mindre än två år efter att han lärde sig gå igen är nog det som just nu bäst beskriver hans kämparglöd och vår stolthet. Det är nästan så att jag får en tår i ögat när jag tänker på det. Titta gärna på videoklippet, som ligger här på sidan, från mitten av mars 2008.

Vad har hänt efter påsk? Alice har flyttat in till Anton, de delar nu sovrum och det passar Anton perfekt, han är en mycket duktig och stolt storebror. Än så länge fungerar väl inte Alice nattsömn felfritt men hon stör inte Anton, han sover som en klubbad oxe.
Antons badande med sjukgymnasten har börjat igen, han är dock inte lika begeistrad som tidigare - kanske är det så att ridningen var hans grej MEN det blir det inte mer av förrän tidigast till hösten.
Jag ska se om jag kan få hjälp av något "datageni" att lägga upp en filmsnutt på Anton i skidbacken. Vi har en liten mysig filmsnutt från när Anton rider också men den kan vi icke publicera på nätet av hänsyn till andra som medverkar i behandlingen.
Det kan väl passa bra med lite snöstormsfilm, såhär i härliga vårtider.

Vi hörs, god natt,
/MQ

  allmänt
 
Kommentarer

Inlägg av: LommaOla Tidpunkt: 2010-04-22 11:04:58
Underbart med alla framsteg!

Inlägg av: cecilia h Tidpunkt: 2010-04-24 10:58:52
vilket fint inlägg.
Jag som också har en son som är lite utöver det vanliga känner igen den där brinnande stoltheten när framstegen syns och märks.
Inte nog med att de gör framsteg, de utmanar sina egna svårigheter och vinner också.

Makalösa ungar!!

Skriv en kommentar
Namn:

E-postadress:

Kommentar:

OBS!  Skydd mot missbruk:

För skydda kommentering mot missbruk från spammotorer vill Anton att ni svarar på följande fråga och fyller i svaret i fältet nedan, innan ni trycker på knappen Skicka.

Vilken månad kommer efter augusti? :

Svar:

Anton

Anton Quist
Lund, 25 augusti 2005
Favoritleksaker: Bilar, traktorer och tåg.
Familj: Mamma Anna, Pappa Martin, Kossan och Raffraff.

Anton
Antons Blogg produceras, utvecklas och designas av Quist MediaDesign  •  tel: 0706117502  •  epost: info@qmd.se