antons sidhuvud

Våren äntligen här!

29 mars 2010 20:56:15 Postad av:  Anna
Ja, nu har värmen och blommorna verkligen kommit. Man njuter helt klart extra mycket efter en lång varga vinter med mycket snö ;-))

Familjen Quist går och väntar på att påskharen ska komma, tänk om han har med något kul. Drömmen här är att han kommer med lego, ja för det är ju livet!! (för Anton ialla fall, Alice har inte kommit dit riktigt ännu).

Efter en underbar resa i Egyten hade vi några vardags veckor hemma i Lund. Vecka 8 begav vi oss till Sälen. Vi hade en häftig vecka med familjen Johnsson. Det blev förhållandevis bra med skidåkning för både Martin och mig. Anton åkte knapplift själv i slutet av veckan och vi var två enormt stolta föräldrar. Vi får knipa varandra för att förstå att Anton nu är en självständig kille som klarar sig i liften utan mamma & pappa. I backen behöver han lite hjälp med en stav eller hand men det ska gärna går fort. Undra vem han har fått det ifrån?

I mars har vi varit hemma i Lund och tagit igenom oss på det social planet. Senast i helgen hade vi fint besök från Mantorp. Anton, Otto & Douglas hade en rolig lördag med bus både ute och inne. Alice är fortfarande inte riktigt delaktig i leken men hon kommer starkt. Hon har lyckats dra ner en liten lampa från skänken och hon vill gärna krypa framåt. Det går inte så bra än så länge, istället blir hon sur och piper, ja där kan man undra vem hon har fått sitt dåliga humör ifrån?

Mitt motto för 2010 - Njut av ditt liv, du får bara ett!!

  allmänt
 
Kommentarer

Inlägg av: Bodil W Tidpunkt: 2010-04-06 19:44:39
Hej på er !
Det låter som om ni njuter av tiden och det gör ni rätt i.
Visst är det härligt med barnen men tiden går så fort passa på o njut o upplev här och nu.
Vår kramar från Bodil.

Inlägg av: Åsa Tidpunkt: 2010-04-11 17:40:48
Härligt att läsa att ni har det fint i Lund! Våren har kommit även till Kristianstad och idag har vi fikat på altanen. Ha det bra! Kram Åsa.

Skriv en kommentar
Namn:

E-postadress:

Kommentar:

OBS!  Skydd mot missbruk:

För skydda kommentering mot missbruk från spammotorer vill Anton att ni svarar på följande fråga och fyller i svaret i fältet nedan, innan ni trycker på knappen Skicka.

Vilken månad kommer efter augusti? :

Svar:

Anton

Anton Quist
Lund, 25 augusti 2005
Favoritleksaker: Bilar, traktorer och tåg.
Familj: Mamma Anna, Pappa Martin, Kossan och Raffraff.

Anton
Antons Blogg produceras, utvecklas och designas av Quist MediaDesign  •  tel: 0706117502  •  epost: info@qmd.se