antons sidhuvud

Home Sweet Home!!

Söndag 31 januari 20:26:26 Postad av:  Anna
Nu är  vi tillbaka på svensk mark och visst saknar vi värmen och omeletten på morgonen, men det är skönt att vara tillbaka i lägenheten. Borta bra men hemma bäst är ett ordspråk som håller i längden!

Vi har haft en helt underbar semester med massor av sol & bad. Egypten erbjöd mycket sol och framförallt fick man ju allt serverat, frukost, lunch och middag. Varför har man inte det så hemma? Om man behållit all inclusive bandet på kanske någon hade serverat omelett imorse.

Vi fick två sköna veckor med mycket tid för hela familjen. Både Alice och Anton gillade värmen jätte mycket och vi klarade oss ifrån svåra magproblem så Egypten är helt klart något som vi rekommenderar. Mycket sol och lagom värme i januari och drinkar vid poolen, ja det kan inte bli mycket bättre.

Idag har den manliga delen av familjen haft en cykel stund i garaget!! Både Martin och Anton fick cyklar av jultomten och självklart måste dessa testas lite då och då. När snön ligger stadigt på vägarna fyller man sina cykelbehov med en cykeltur i garaget. Alice och jag hejade på och log för oss själva. Det ska bli skönt när våren kommer och killarna kan få använda sina cyklar i dagsljuset ;-))

  Allmänt
 
Kommentarer
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:

E-postadress:

Kommentar:

OBS!  Skydd mot missbruk:

För skydda kommentering mot missbruk från spammotorer vill Anton att ni svarar på följande fråga och fyller i svaret i fältet nedan, innan ni trycker på knappen Skicka.

Vilken månad kommer efter augusti? :

Svar:

Anton

Anton Quist
Lund, 25 augusti 2005
Favoritleksaker: Bilar, traktorer och tåg.
Familj: Mamma Anna, Pappa Martin, Kossan och Raffraff.

Anton
Antons Blogg produceras, utvecklas och designas av Quist MediaDesign  •  tel: 0706117502  •  epost: info@qmd.se