antons sidhuvud

Vad man inte ska göra när man landat på en militärflygplats!

Lördag 23 januari 2010 10:03:42 Postad av:  Martin
 Vad man inte ska göra när man landat på en militärflygplats!
All inclusive: Är det vår grej?
Om man landar på en militär flygplats i Egypten och upptäcker att barnvagnen är ordentligt misshandlad, då ska man inte följa de stressade infödda guiderna (de skandinaviska får inte komma in på militärflygplatsen) som bara säger åt oss att gå ut. Guiderna har inte "uppfattat" att vår och ett dansk pars barnvagnar är kaputski. Vår vagn går visserligen att köra men insatsen är knäckt och insatsen ser ut och har troligen blivit släpad efter bagagevagnarna i ett par kilometer. De stackars danskarnas vagn har ett hjul som är knäckt 45 grader ... Jaja, tänker vi det ordar våra skandinaviska guider till oss MEN de informerar oss om att vi måste göra anmälan inne på flygplatsen och att vi troligen inte blir insläppta igen ... Dessutom har vi glömt en väska i all uppståndelse. Alla guiderna utanför anstränger sig verkligen och tillsammans med den infödda på insidan och efter ca 45 min får vi gå in och får väskan samt gör en skadeanmälan. Under hela tiden har Anton varit utanför med Gustaf, han har vari en prins och inte klagat ett uns. Alice har skött sig fantastiskt i babybjörnen fast det var "way past" hennes mattid. I skadeanmälan står det att barnvagnen har fått ett "cut" dvs att den blivit uppskuren, vi tänker inte mer på det för vid en första anblick ser det ut som den blivit uppskuren eller skrapad en lite bit men vid en närmare inspektion på hotellet inser vi att hela aluminiumkorgen innanför tyget är helt knäckt på flera ställen. Vi får se hur det går när vi ställer krav mot flygbolaget där hemma ...

I skrivande stund ligger Anna & jag vid poolen, Gustaf är ute på en promenad och Anton är på Bamseklubben. Anna sa precis att det är tur att vi inte åkte på något sådant här på vår bröllopsresa. Hon är redan trött på att sola. Jag trodde det var jag som skulle säga det först men jag har inte legat och solat så mycket ännu och kommer nog inte att göra heller. Här är fantastisk snorkling, minst lika bra som på Guadeloupe. Makadi Bay har till skillnad från mesta delen av övriga Röda havskusten superb snorkling bara tio meter ut från stranden.
Igår medan Anton var på Bamseklubben var Anna, Gustaf och jag i några lokal affärer här vid hotellet och provade vår prutningskänsla. Det gick så där i den första affären, vi handlade en fotboll och nya simkuddar till Anton. I andra affären gick det bättre, de hade ingen växel så jag skulle komma tillbaka senare och betala ... Har inte varit där ännu men ska nog gå dit snart och betala Antons strandleksaker. Hela eftermiddagen var vi på stranden, hotellet har egen bar på stranden med mat, dryck & glass. Efter dagens Bamseklubb blir det stranden igen, där kan Anton gräva och bygga vid strandkanten, mamma, pappa och morbror kan snorkla och lata sig. Vi får se hur länge vi står ut :)

Uppkopplingarna är inte helt enkla och bra i detta land, så det blev lite försenat men det kommer snart en ny post.

Vi hörs!

  Allmänt
 
Kommentarer

Inlägg av: Emelie Tidpunkt: 2010-01-24 20:43:33
Jag skulle gärna ligga i solen en stund så sola gärna för mig är ni snälla! Trist med barnvagnen... Kram till alla från ruggiga Skåneland

Inlägg av: Anton m familj Tidpunkt: 2010-01-27 14:03:42
Hej på er!
Jag hoppas ni har bättre väder än vad vi har, det snöar och är -8 grader. Vår resa hem gick kanon och jag tror och hoppas att er går minst lika bra.
Medan Anders är på jobbet, Anton på dagis har jag och Ebba det mys hemma bland all tvätt...hur lät det där..

Hur som helst, ha det bäst!
Vi hörs.

www.angel19.blogg.se

//Helena

Skriv en kommentar
Namn:

E-postadress:

Kommentar:

OBS!  Skydd mot missbruk:

För skydda kommentering mot missbruk från spammotorer vill Anton att ni svarar på följande fråga och fyller i svaret i fältet nedan, innan ni trycker på knappen Skicka.

Vilken månad kommer efter augusti? :

Svar:

Anton

Anton Quist
Lund, 25 augusti 2005
Favoritleksaker: Bilar, traktorer och tåg.
Familj: Mamma Anna, Pappa Martin, Kossan och Raffraff.

Anton
Antons Blogg produceras, utvecklas och designas av Quist MediaDesign  •  tel: 0706117502  •  epost: info@qmd.se