antons sidhuvud

Första advent - familjen myser

Söndag 29 november 20:16:25 Postad av:  Anna

Som ni alla har märkt så skriver vi i nuläget inte så ofta. Vi försöker uppdatera bloggen ca 1 gång per månad. När vi startade bloggen var vårt liv fyllt av sjukhus besök och vi hade ett större behov av att "skriva av oss". Nu har vi en mer harmonisk tillvaro med två barn plus att det inte händer så jätte mycket "spännande saker" i vårt liv.

För att inte någon syskonrivalitet ska starta tidigt i livet kommer vi att döpa om bloggen till Anton & Alice blogg. Framöver kommer vi att fokusera på positiva framsteg som båda våra barn gör. Vi hoppas att detta är ok för alla våra läsare :-))

Första advent är nu över och vi har haft en mysig dag. Anton har åkt karusell med Axel och de fick även hälsa på Nicke Nyfiken. Efter det blev det fika hemma hos oss och det var full rulle med pingis i hallen och brandövning med "vattenslang". Fantasin är det helt klart inte något fel på hos dessa två fyraåringar!

Den senaste månaden har varit både lugn och intensiv. Att bli tvåbarns familj är enormt roligt men också mycket jobb och framförallt mindre sömn än vi är vana vid. Vi har även hunnit med att vara lite sociala och det känns underbart. Förra helgen hade vi besök av "Kristianstads maffian". 5 vuxna och 5 barn startade söndagen med bad på Högevallsbadet sedan serverade jag lasagne till ett hungrigt badgäng. Det blev en riktigt lyckad dag och nu känner jag att vi sakta men säkert återgår till ett någorlunda socialt liv!!  

Utöver det har vi klarat oss ifrån feber och andra tråkiga virus, ja förutom Martin. Han har varit riktigt förkyld den senaste veckan och det har varit jobbigt för honom. Vi vet ju alla hur tufft det är att vara man och vara krasslig, hihihi!!

Tänk om 1 månad är det nyårsafton och sen är det 2010, ja ett nytt år och massor av nya möjligheter. Men nu ska jag bara sätta mig i soffan och mysa med min man!!

 

  Allmänt
 
Kommentarer
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:

E-postadress:

Kommentar:

OBS!  Skydd mot missbruk:

För skydda kommentering mot missbruk från spammotorer vill Anton att ni svarar på följande fråga och fyller i svaret i fältet nedan, innan ni trycker på knappen Skicka.

Vilken månad kommer efter augusti? :

Svar:

Anton

Anton Quist
Lund, 25 augusti 2005
Favoritleksaker: Bilar, traktorer och tåg.
Familj: Mamma Anna, Pappa Martin, Kossan och Raffraff.

Anton
Antons Blogg produceras, utvecklas och designas av Quist MediaDesign  •  tel: 0706117502  •  epost: info@qmd.se