antons sidhuvud

"Min lillasyster heter Alice"

Onsdag 16 september 09:09:28 Postad av:  Anna

Ja, nu har hon äntligen "fått" ett namn. Antons lillasyster ska heta Alice Matilda Quist. Anton berättar gärna för alla att hans lillasyster heter Alice. Förutom det har han nu även insett att hon skriker ibland och att hon kräker ganska ofta.

På bilden ser ni en glad storebror och en liten lillasyster!! Förutom det finns Antons kossa med och Alice lejon. Lejonet har hon fått av Anton. Pappa och Anton hade bestämt att när lillasyster kom ut skulle hon få ett lejon med speldosa (likadan som Antons kossa).

Nu har vi varit tvåbarnsföräldrar i över två veckor. Lugnet börjar lägga sig och Anton har börjat få tillbaka lite rutiner med lämning och hämtning på dagis.

Veckan när Alice kom till världen var en hektisk vecka för Anton. Han hade ett läkarbesök hos öronläkaren inbokat på tisdagen och ett besök inkl övernattning på avd 62 på torsdag-fredag för ett glukosbelastnings test under natten. Allt gick jätte bra och Anton var verkligen en duktig kille som klarade av läkarbesöken och diverse stick i fingrarna utan att protestera allt för mycket. När Martin och Anton var på sjukhuset hann de även med ett besök på lekterapin. Där fick han spika och hammra med riktiga verktyg, wow!!

  allmänt
 
Kommentarer

Inlägg av: Åsa m familj Tidpunkt: 2009-09-16 19:12:45
Härligt att läsa att ni har det bra! Vilken härlig bild på barnen! Många kramar från oss! Åsa.

Inlägg av: Mette å Oliver Tidpunkt: 2009-09-17 17:01:52
Anton, vilket bra namnval du har gjort! Alice är ju såååå fint... Anton å Alice.... Hoppas allt är bra. Var sniglarna till belåtenhet Herr Cykelfantast? Trodde inte du skulle gilla dem.... Ha det bra så hörs vi snart, Kramar till er alla 4

Skriv en kommentar
Namn:

E-postadress:

Kommentar:

OBS!  Skydd mot missbruk:

För skydda kommentering mot missbruk från spammotorer vill Anton att ni svarar på följande fråga och fyller i svaret i fältet nedan, innan ni trycker på knappen Skicka.

Vilken månad kommer efter augusti? :

Svar:

Anton

Anton Quist
Lund, 25 augusti 2005
Favoritleksaker: Bilar, traktorer och tåg.
Familj: Mamma Anna, Pappa Martin, Kossan och Raffraff.

Anton
Antons Blogg produceras, utvecklas och designas av Quist MediaDesign  •  tel: 0706117502  •  epost: info@qmd.se